Menu

Trouwen, leuk! Maar waar moet je beginnen?


Wat leuk dat je gaat trouwen! Gefeliciteerd! Ik snap dat je nu lichtelijk in de stress schiet. Want ja, het is waar. Trouwen is een behoorlijk geregel.

Bij het plannen van een bruiloft komt heel veel kijken. Je moet op zoek naar goede en leuke leveranciers, bij veel bedrijven offertes opvragen, want daar kan veel verschil in zitten. Uiteraard is het belangrijk dat je je budget goed in de gaten houdt. Trouwen is duur en vaak ontkom je niet aan extra onverwachte kosten. Daarom is het des te belangrijker dat je goed op de kosten let.

Een bekende gedachte is dat als het kleingehouden wordt dit minder geregel is en goedkoper. Dit hoeft zeker niet zo te zijn. Of er nou 30 of 300 gasten op jullie gastenlijst staan, er moet ontzettend veel geregeld worden.

Wat kan ik voor jullie doen?

  • Ik kan als weddingplanner de regie in handen nemen en samen met jullie een onvergetelijke dag plannen.
  • Met de styling van bruiloften heb ik al veel ervaring. Ik kan ervoor zorgen dat alles erop jullie dag piekfijn uitziet!
  • Je kan mij ook voor alleen de dag zelf inhuren, of natuurlijk samen met andere mogelijkheden. Als ceremoniemeester ben ik er de hele dag er zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt. Op deze manier hoeven jullie je nergens druk om te maken en is het puur genieten!